Top

Reviews & Ratings Hyundai KONA Hybrid

Hyundai KONA Hybrid 9.268
Hyundai KONA Hybrid

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Joke Bosman-Kooijmans20-05-2020
      (10.0)

      Na een Getz, I 20 en 2x een I 10 nu gekozen voor de KONA Premium Hybride. Zeer fijne auto met alles er op en er aan. Na 4000 km nog zeer tevreden en deze auto is zeker aan te bevelen. Geluidsarm, perfecte zit door de stoelen die prima zijn in te stellen, zuinig 1 op 19,5. Tevens zeer tevreden over onze dealer Herwers Arnhem met kundig en vriendelijk personeel.

    • Patrick van Dijk19-05-2020
      (9.1)

      Sinds 25 maart zijn wij de gelukkige bezitters van een Kona Hybrid Fashion (Galactic Grey). Hiervoor ruim 3 jaar naar tevredenheid in een ix35 gereden. Maar aangezien de caravan de deur uit ging en de kinderen niet zo vaak meer meerijden hebben we besloten voor wat kleiner en vooral zuiniger te gaan. Ondanks dat we aardig wat ingeleverd hebben op ruimte merk je daar tijdens het rijden nauwelijks iets van. Een genot om met de automaat te rijden, die een stuk geruislozer is als de vorige. Uit de recensies komt de Kona Hybrid niet als een super sportieve wagen, maar de pit is voor ons meer dan voldoende. Ondanks dat we nog niet veel hebben kunnen rijden i.v.m. de corona crisis zijn we wel op een leuk verbruik van 1 op 20 uitgekomen. En dat met voornamelijk stadsritten. Dan was de ix35 zeker het dubbele kwijt. Geen moment spijt van de aanschaf en we hopen op nog vele comfortabele kilometers. Echt een aanrader.

    • John Roeleveld19-05-2020
      (7.7)

      Een perfecte auto voor ons, zuinig en nog mooi om te zien ook Het was eerst even wennen, ik mocht zelf niets meer doen, niet schakelen, automaat, niet over de witte strepen, niet te snel op een voorganger af komen, een achterop komen vond hij ook niet leuk, maar nu na 6500 km zou ik niet anders meer willen, Rijden ondertussen 4,7 liter op 100 km dus dat is een heerlijkheid

    • A van Gog19-05-2020
      (8.6)

      Na 4 jaar Hyundai Tucson te hebben gereden met veel tevredenheid ben ik toch een maatje kleiner gaan rijden in een Kona hybride. Het model spraak mij wel aan en het verbruik van 1op21 is perfect. De auto rijd fijn en de cruisecontrol werkt uitstekend. En met de perfecte service van de Hyundai dealer Schuurmans uit Vught maakt het plaatje weer compleet .

    • Liselotte Djoefrie19-05-2020
      (10.0)

      Het is een fijne auto, zuinig in gebruik. Automaat is heerlijk om mee te rijden. De hillhold functie is superhandig en niet te vergeten de adaptieve cruise controle. Ik kan deze auto van harte aanbevelen.

    • Bert Lucas19-05-2020
      (8.3)

      Ik heb de Hyundai Kona Hybrid Fashion bijna 2 maanden en wat rijdt deze auto heerlijk. Voorheen heb ik altijd in een schakel auto gereden maar de omschakeling naar een automaat ging soepel en zonder problemen. Deze auto is van alle gemakken voorzien en beschikt over de nodige veiligheidssystemen.

    • martin Schijndel19-05-2020
      (9.4)

      Zeer mooie auto alleen valt tegen op zuinigheid vind het verbruik in de winter erg hoog 1 op 15,5 en in de zomer was het 1 op 19 dus minder zuinig dan de fabriek op geeft voor de rest ziet de auto er perfect uit

    • Robin Oost19-05-2020
      (8.0)

      De Kona Hybrid voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Volop ruimte binnen en vele mogelijkheden. Als je let op rijstijl is zuinig rijden 1 op 21 haalbaar. Het enige nadeel vind ik dat bij cruisecontrol en 1 hand op het stuur er steeds een melding komt om beide handen te plaatsen. Dat zou meer getuned mogen worden. Ik begrijp dat zonder handen nog steeds een brug te ver is,maar met een hand losjes op het stuur bij lange ritten zou soepeler kunnen. Verder ben ik zeer tevreden over het model, de kleur en de extra's. Top auto!

    • Aty Grieken19-05-2020
      (8.3)

      Het is heel bijzonder de voortdurende wisselwerking batterij-benzine te zien Naadloos en geavanceerd milieuvriendelijk rijden En daarom rijdt hij super zuinig Al veel complimenten ook over de kleur (misty blue) gekregen. Heel geavanceerd en ok heel rustig rijden is de head-up display Wat je ook nog kan instellen zoals je zelf wil. De lijn controle, het filerijden we hadden niet beter kunnen kiezen.