Top

Reviews & Ratings Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric 9.155
Hyundai IONIQ Electric

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • H Greven31-07-2020
      (10.0)

      Na heel veel Informatie van internet en YouTube te hebben gehaald. Kwam in het algemeen en zeker voor mij de Hyundai IONIQ electric als beste uit de bus. Elektrisch rijden is de toekomst. En daar heeft Hyundai goed op in gespeeld. De IONIQ is een geweldige auto. Vol opties en veiligheids systemen welke veelal standaard worden geleverd. Waar dat bij andere merken toch wel een beetje minder is. En waar vroeger vaak werd gezegd "Koreanse troep" is dat al lang niet meer zo. Hyundai elektrische auto's doen niks onder vergeleken met Tesla. Sterker nog. Hyundai is af fabriek goed en dergelijk afgewerkt. En zodra je instapt in een Hyundai. Merk je direct dat het om een hoog sigment auto gaat. Kwaliteit en duurzaamheid. Hyundai heeft een grote stap gemaakt in de elektrische auto wereld.

    • W. Linssen03-04-2020
      (10.0)

      Mooie auto enigste misser is het niet hebben van waarschuwing bij inhalen in buitenspiegels, zou achteraf inbouw mogelijk moeten zijn

    • Frank Plomp13-02-2020
      (9.7)

      Deze Hyundai tweedehands in de lease genomen. Wat een fantastische ervaring, volledig elektrisch, zeer comfortabel (voor mensen die van een diepere zit houden). De auto heeft 70.000 klm gereden maar voelt aan en toont als nieuw. Veiligheid door lane assist, adaptive cruise control en waarschuwing bij te snel naderen van een object werken prima en zijn direct onmisbaar. Een reeel bereik van 200 klm is zeer acceptabel in de koude maanden, in de warmere maanden komen hier nog tientallen kilometers bij.

    • Eelco27-01-2020
      (8.3)

      Hele comfortabele auto om in te rijden ! Als je op de snelweg rond de 100 km/u blijft rijden kan er in de winter zon 260 mee gereden worden. Navigatie is slecht en raakt constant de weg kwijt, ook op snelwegen!

    • Klaas Bakker31-12-2019
      (8.6)

      Hyundai Ionic rijdt zeer comfortabel. De batterij haalt niet de beloftes uit de folder. In de praktijk 220-250 km na volledig opladen, afhankelijk van de buitentemperatuur. Sinds de aanschaf in oktober nog nooit boven de 250 km geladen.

    • Rafael16-12-2019
      (8.0)

      Wat betreft de prijs en wat je ervoor krijgt is het een mooie balans. De range is meer dan prima voor regulier woon-werkverkeer en de opties zijn top. Ik ben alleen nog geen fan van de 'handigheden'. De rijhulpen zijn een leuke bijkomst en vaak fijn, echter... De Adaptive CC doet verder goed zijn werk, maar een (plotselinge) verandering kan hij niet altijd goed mee overweg. De actieve LKA vergist zich regelmatig en moet je de manoeuvre (behoorlijk) tegenwerken. De app is soms een drama: Blijft vaak in een 'service bezig' hangen en dan kun je niets meer ontvangen of sturen. Software update?

    • Melvin15-12-2019
      (9.4)

      Auto komt meer dan prima voorruit, niet langzaam maar ook niet snel. Zeer comfortabele en luxe auto. Nadeel vind ik het snelladen die schiet in stappen omlaag ipv andere auto's dat het vermogen langzaam omlaag gaat wanneer de accu boven de 60 % geladen is. Voor thuisladen of bij de werkgever gaat het laden heel goed zelfs. Zit je veel op de weg en gebruik je hoofdzakelijk snelladers raad ik deze auto af. Het snelladen gebruik ik heel af en toe wanneer ik lange ritten heb en dat ik naar de andere kant van het land moet.

    • Kevin Otten05-12-2019
      (10.0)

      Wat is dit een heerlijke auto. De auto bijna een week in bezit maar ik merk nu al dat ik veel relaxter uit de auto stap dan bij mijn vorige auto's. Het elektrisch rijden is prettig, de auto is stil, snel en heeft een goede actieradius. Het achteruit inparkeren is fantastisch met de camera en de sensoren. Het geeft zoveel rust. Verder is het autonoom rijden prettig en reageert de auto perfect. Ik kan op dit moment geen enkele minpunten aanstippen.

    • Peter Geenen30-08-2019
      (8.9)

      De eerste 10.000km er op zitten. Tijd voor een recensie. Buiten prive gebruik rij ik elke werkdag 100KM. 50km binnenwegen en 50km autoweg. Gemmiddeld verbruik zomer 13Kwh. Winter 16Kwh bij rustige rijstijl. Rijgedrag erg prettig. Goede wegligging. Geluid tijdens rijden is toch nog behoorlijk. Schijnt vooral door de Michelin banden to komen. Lane assistance is een beetje irritant. Het piepje dat je waarschuwt bij overschrijding witte streep gaat vaak af. Is wel handig als je moe bent . Lane assistant stuurt een beetje bij als je de witte streep op de weg dreigt te overschrijden. Alsof er iemand een beetje aan het stuur trekt. Dit is irriterend. . En het zelfstandig ingrijpen wanneer je volgens de auto, te dicht op de voorganger komt, is iets om rekening mee te houden. Deze technieken vergen een rijstijl aanpassing. Op zich niet verkeerd lijkt me.Tot nu toe is het een heel fijne auto. Niet echt opvallend. De sportstand is prettig bij snelle inhaalactie's..