Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer
Top

Reviews & Ratings Hyundai i30 5-deurs

Hyundai i30 5-deurs 8.76
Hyundai i30 5-deurs

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • de Jong16-01-2018
   (8.6)

   De auto is ruim, rijdt soepel en heeft alles in huis wat ik nodig heb in een auto. De cruisecontrol in combinatie met de 6e versnelling laat mij rustig de lange einden over de snelweg passeren. De motor maakt nauwelijks lawaai waardoor ik rustig in de auto zit. Diverse elektronische hulpmiddelen zoals achteruitrij camera, snelheidssensor voorganger en DAB zijn prettige toevoegingen waardoor de auto luxe aanvoelt, en dat voor deze prijs.

  • Andre Bos10-01-2018
   (9.7)

   Ja ja de zoveelste zou zo weer de volgende nemen worden steeds mooier maar eerst maar even van deze nieuwe i30 genieten ook caravan geen probleem. Rij nu al ruim 25 jaar Hyundai begonnen met pony nu voor de derde maal de I30 rijd geweldig nooit een probleem ook staan ze gelijk voor je klaar bij vragen Top verdienen van mij een 10

  • Ron Gielgens02-08-2017
   (7.7)

   Heb de neiuwe I30 sinds Maart dit jaar en zeker een upgrade t.o.v de vorige versie. Heb de first Edition en heeft veel snufjes en ben op een punt na zeer tevreden. Ik krijg dagelijks (als sinds ik de auto op heb gehaald) tijdens het rijden de melding dat de AEB uitgeschakeld is omdat de front camera zgn geblokkeerd is terwijl dat niet zo is, waardoor allerlei alarm signalen op het dashboard verschijnen. De dealer kan het niet oplossen en zegt afhankelijk te zijn van de fabriek gezien ze denken dat het een software probleem is. Alle nieuwe I30's zouden hier last van hebben en vraag me af of andere bezitters dat ook hebben?? Maar al met al tevreden met de auto maar niet over het afhandelen van omschreven probleem door Hyundai.