Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer

Reviews & Ratings Hyundai i10

Hyundai i10 9.0186
Hyundai i10

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Ad Andel30-07-2018
   (9.1)

   Ik ben zeer tevreden met mijn Hyundai I10 die ik geleasd heb voor 4 jaar. Er zit alleen een probleem in de software van de navigatie, wanneer de navigatie is ingeschakeld en je rijdt vanaf Gorinchem naar Utrecht dan wordt er gesproken Volg de A29 richting Utrecht De A29 bestaat in heel Nederland niet op het kaartje zie wel de juiste weg A28 Ik heb Hyundai daar over ingelicht, maar ik kreeg als antwoord daar bemoeien wij ons niet mee. Bij Hpoint konden ze niets doen want ik had de laatste update. Ook had ik wat problemen met de aanjager van de airco bij de hoogste stand 4 werd de lucht toevoer minder en werd het aardig warm in de auto Dit is nog in onderzoek bij de garage Ondanks deze 2 dingen zeer tevreden over de auto al had ik van Hyundai wel een ander antwoord verwacht betreft de navigatie

  • Bert de Fijter13-07-2018
   (10.0)

   Heerlijke auto om in te rijden. Hij lijkt klein, maar rijd als een middenklasser. Trekt sneller op als verwacht en is heel stabiel in de bochten. Uitstekende stuurbekrachtiging die sterk werkt bij lage snelheden en wat zwaarder bij hoge snelheden. Bij de testrit zaten er Hankook banden onder, behoorlijk wat bandengeluid en trillend aanvoelend in het stuur. Direct laten vervangen door Continental ECO CONTACT 3 en het geluid is minder en het trillen in het stuur is beter. De wegligging is hierdoor stabieler. Deze banden zijn iets zachter met een betere remweg bij nat wegdek, ze slijten wel iets meer. De Hyundai i10 1.0i i-Motion Comfort is zeer compleet met ABS, ESP, audio, airconditioning climate control, cruise control en start/stop systeem. Makkelijk logisch bedienbaar.

  • Mieke Mieremet 12-07-2018
   (10.0)

   Prima auto voor een goede prijs. Rijdt ontzettend lekker en ziet er sportief uit. ligt goed op de weg en is gebruiks vriendelijk. ik ben zeer tevreden ook over de verkoper.

  • Oscar05-07-2018
   (8.6)

   Voor een A-segmenter (stadsauto) is de Hyundai i10 verrassend ruim, kwalitatief afgewerkt, volledig uitgerust en stil. Verwacht met een 1.0 drie-cylinder natuurlijk geen sportieve prestaties, maar hij is vlot genoeg om mee te kunnen in het verkeer. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, zeker gezien de betrouwbaarheid van Hyundai! De perfecte kleine en voordelige auto voor mij!

Top