Top
Let op! Geld lenen kost geld
Hyundai i20 met € 1.934 korting

Koop nu uw nieuwe Hyundai i20

Extra voordeel!

De Hyundai i20 trekt alle aandacht naar zich toe door zijn jeugdige karakter en verleidelijke uitstraling. Bovendien heeft de i20 een zeer ruim interieur en is hij van alle gemakken voorzien. Echt een auto voor u, dus wees er snel bij en profiteer van onze unieke aanbieding.

De Hyundai i20 is uit voorraad leverbaar en in diverse kleuren. En met de 50/50 deal bent u nog voordeliger uit. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Als dat niet onweerstaanbaar is? Kom snel bij ons langs en profiteer nu het nog kan.

Gecombineerd verbruik: 4,8-5,2 (l/100 km)/19,2-20,8 (km/l); CO2 - emissie: 114 (gr/km). Uitstoot is afhankelijk van gebruik. Uitstoot- en verbruikgegevens zijn gebaseerd op tests die zijn uitgevoerd volgens Europese Verordening 715/2007/EEG. De Hyundai ‘5 jaar garantie zonder kilometerbeperking’ is alleen van toepassing op Hyundai voertuigen die initieel aan een eindgebruiker zijn verkocht door een erkend Hyundai-dealer. De gedetailleerde garantievoorwaarden zijn per 01-01-2019 beschreven in het service & garantieboekje. Kijk voor prijzen en voorwaarden op hyundai.nl of vraag ernaar bij de erkend Hyundai-dealer. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Druk- en zetfouten voorbehouden.